Flyttföretag Stockholm – flytthjälp och personlig service

Varmt välkommen till den främsta flyttföretag Stockholm du kan hitta. Vi tycker att en flytt ska vara förenat med effektivitet, snabbhet och försiktighet. Att bära på tunga möbler själv, fråga kompisar om hjälp eller behöva hyra stora släp inför flytten är en tid som är förbi. Ta istället hjälp av de som kan sin sak och jobbar med det professionellt – ta hjälp av flyttföretaget. Din flyttfirma i Stockholm.

Flytthjälp i Stockholm

För dig som söker flytthjälp i Stockholm så har vi goda nyheter. Nu kan vi nämligen erbjuda bland de lägsta priserna på marknaden för flytthjälp och assistans i Stockholmregionen. Att anlita hjälp inför flytten är inte någonting man gör av enbart bekvämlighet utan även smart ekonomisk planering. Det blir ofta billigare och går betydligt fortare att anlita ett praktiskt flyttföretag i Stockholm jämfört med att göra det själv.

Kostnad för flytthjälp

För en så låg kostnad som 699 SEK per timma så kan vi på flyttföretaget erbjuda två stycken professionella och erfarna individer inom flytthjälp. Genom att anlita oss så får du inte bara fram dina möbler snabbare på plats utan även på ett mer säkert sätt. En flytt är redan stressfylld nog i sig själv och det sista man vill behöva tänka på är hur man ska transportera alla prylar man samlat på sig. Överlåt därför istället jobbet till oss och vi lovar dig du inte kommer bli besviken.

Flyttfirman med erfarenhet

Med en lång erfarenhet inom just flytthjälp så kan vi erbjuda allt från traditionell bärhjälp till packning och städning. Marknaden för flytthjälp är flexibel och vi prioriterar alltid att ligga först i framkant. Detta medför att våra priser alltid är låga och servicen på topp.

Tunga lyft, jobbiga trappor eller bilköer att kämpa sig igenom är aldrig lockande i vanliga fall – och ännu mindre mitt uppe i en flytt. Anlita istället någon som vet hur man gör och dessutom gör det snabbt. Det är värt den lilla extra lyxen och du kan istället fokusera din energi på annat som står högre upp på din prioriteringslista inför flytten.

En trygg resa till ditt nya hem

Flytthjälp handlar inte bara om möbler som ska bäras från punkt A till B. Det handlar lika mycket om planering och organisering tillsammans med dig som kund. Service och bemötande är därför minst lika viktigt som bärhjälpen. Om du som kund har några frågor eller plötsliga ändringar i ditt schema så gäller det att kunna förlita sig på ett flyttföretag i Stockholm som kan anpassa sig. Vi finns alltid till hands för våra kunder via en rad kontaktmedel såsom telefon och e-post. Vår flytthjälp som besöker dig på plats är välinformerade om jobbet som ska utföras och du kan lita på att du får raka besked.

En trygg resa till ditt nya hem börjar med att säkerhetsställa att dina ägodelar kommer fram på rätt sätt. Så oavsett om du behöver hjälp med kort varsel eller är ute i god tid med din planering så är det viktigt att känna du tog rätt beslut. Vi hjälper dig att göra det – och mycket mer.

Flyttbil stockholm

 

 

Vi på Flyttföretaget hjälper er med flytthjälp i hela Stockholm. Vi flyttar även till och från Stockholm Vem kan matcha 2 man + lastbil för 699 kr/timma? Fokusera på det viktiga med er flytt medan vi hjälper er. Ni bestämmer helt hur mycket hjälp ni vill ha och vi kan sköta hela flytten inklusive packning och städning, eller bara de delar ni själva önskar ha hjälp med.

Vi har lång erfarenhet och gör alltid vårt yttersta vid varje flytt då vi vet hur stressfylld en flytt kan vara. Så söker ni ett flyttföretag i Stockholm eller flyttfirma Stockholm har ni kommit rätt vi utför varje flytt proffsigt och till rimliga priser.

 

Läs vad Våra kunder tycker om oss

 

Referenser flyttföretag

 

 

”Supertrevligt bemötande , snabba och proffsiga.
Till oslagbart pris. Inget krångel. två snabba killar”
Peter Nilsson

Referenser flyttföretag

 

Perfekt! Otroligt bra service! Det var den smidigaste flytten jag har varit med om. Snabbt, effektivt och vänligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera denna flyttfirma. Jag var supernöjd med dem. /Henke & Maria

flytt

 

 

 

Vi på flyttföretaget har startat ett samarbete med Flyttab Stockholm AB som är ett av Stockholms mest kända och välrenommerade flyttföretag. Ni kan nå flyttab.se på denna www.flyttab.se  Flyttab Utför flyttar inom Stockholm men är även den flyttfirma som utför flest flyttar mellan Göteborg och Stockholm . Flyttab kan därför erbjuda bra priser vi samtransport mellan Stockholm och Göteborg.

Flyttföretag Stockholm